Investeerders

Onze investeringsfocus

Quale Investments, onder leiding van Hillebrand Piels, investeert in residentieel, commercieel en gemengd vastgoed. Onze commerciële investeringen zijn gericht op gebouwen zoals kantoren, winkels en horecazaken op buitenstedelijke locaties in België en Nederland. Onze residentiële projecten bevinden zich op toplocaties in grootsteden zoals Antwerpen en Amsterdam.

Met ervaring, kennis van zaken en een netwerk van bekwame professionals realiseren we vastgoedprojecten die uitmunten in stijl en duurzaamheid. We staan voor snelle, transparante communicatie met alle betrokken partijen en goede professionele afspraken. We spelen graag kort op de bal.

We zijn altijd op zoek naar interessante investeringsmogelijkheden. Zowel binnenstedelijk als buitenstedelijk gaan we actief op zoek naar panden alsook naar projectgronden die zich lenen voor nieuwbouw.

quale-img2
Construction site, silhouettes of construction industry workers on scaffolding against the sunset light.

Aankoop van grond of vastgoed

Quale Investments gaat actief op zoek naar interessante projecten om te ontwikkelen in eigen beheer of samen met mede-investeerders. We richten ons op duurzame projecten die inspelen op de huidige en toekomstige behoeften van de markt.

Heb je vastgoed of projectgrond met potentieel en wil je deze verkopen? We komen graag eens kijken. Zodra we je gebouw, pand of projectgrond hebben bezocht kan je van ons snel een antwoord verwachten. Indien we geïnteresseerd zijn krijg je ook snel een voorstel.

quale-img1

Rendabele investeringen

Investeren in vastgoed is een interessante manier om kapitaal op de gewenste manier te laten renderen. Het zijn tevens fysieke objecten die actief kunnen worden beheerd. Dit resulteert in een investering die meegaat met zijn tijd: een stijlvol, duurzaam gebouw waarvan de gebruikers kunnen blijven genieten en een voortdurende opwaardering van de buurt.

Huurinkomsten vormen het grootste deel van de inkomsten uit commercieel vastgoed. Deze zijn doorgaans gedurende de hele looptijd stabiel. Langetermijninvesteringen in commercieel vastgoed kunnen je investering verveelvoudigen.

Ben je op zoek naar een rendabele investering? Onze expertise van zowel commercieel als residentieel vastgoed maakt van ons de juiste langetermijnpartner.

quale-img6

Retail en horeca

Quale Investments gaat voor langdurige samenwerkingen waarbij we tegemoet blijven komen aan de specifieke behoeften van onze huurders. Uit de eerste hand weten we wat de verwachtingen van ondernemers in retail en horeca zijn. We beschouwen onze huurders als partners en staan garant voor technische knowhow en expertise binnen de horeca- en retailsector.

Ben je een ondernemende retail- of horeca-uitbater? We nodigen je graag uit voor een goed gesprek.

A close-up view of a businessman pointing at a bar chart on a company financial document prepared by the Finance Department for a meeting with business partners. Financial concept.

Vastgoedobject

Met een ervaren, objectieve kijk is Quale Investments je partner met kennis om je vastgoedobject te laten renderen. Of het nu gaat om residentieel, commercieel of gemengd vastgoed, van ons kan je een proactieve en snelle aanpak verwachten.

Elk pand of project is uniek. We luisteren dan ook graag naar je plannen, ideeën en doelen.

Op zoek naar een investeringsbedrijf met expertise in vastgoed?