Over Quale Investments

Over ons

Quale Investments is een investeringsbedrijf dat in 2015 in België werd opgericht door Hillebrand Piels en sindsdien een sterke portefeuille heeft ontwikkeld in zowel commercieel als residentieel vastgoed.

We investeren niet alleen in vastgoed maar ook in duurzame samenwerkingen. We houden van vlotte, directe communicatie en persoonlijk contact. We schakelen snel en spelen kort op de bal.

quale-img3
quale-img2

Onze investeringswaarden

Flexibiliteit

We staan open voor alle soorten opportuniteiten en beperken ons niet tot 1 type investering. Onze ruimdenkendheid staat ons toe om objectief te blijven en iedere potentiële investering volledig te analyseren.

Snel schakelen

Beslissingen kunnen op korte termijn worden genomen. Je hebt ook steeds contact met één aanspreekpunt. Zo kunnen we kort op de bal spelen.

Langetermijnvisie

We willen duurzame waarde creëren, zowel met onze investeringen als in onze samenwerkingen met andere partners.

Een partner met kennis

Quale Investments investeert niet alleen kapitaal maar ook in knowhow. Dat maakt van ons niet louter een investeringsbedrijf maar ook een echte sparringpartner.

Onze investeringsfocus

Quale Investments richt zich op tastbare investeringen. Investeringen die je echt kan zien, aanraken en vastnemen. Investeringen waarbij je zintuigen kunnen genieten. Commerciële en residentiële vastgoedinvesteringen die een meerwaarde geven aan de samenleving door hun functie en hun gebruik.

Vastgoed heeft een aantrekkelijk langetermijnrendement met een lage volatiliteit.

We gaan actief op zoek naar panden en projectgronden met groeipotentieel.

We weten uit de eerste hand wat de verwachtingen van ondernemers in retail en horeca zijn.

Wij zijn een partner met kennis voor uw uniek vastgoedobject.

Construction site, silhouettes of construction industry workers on scaffolding against the sunset light.

Op zoek naar een investeringsbedrijf met expertise in vastgoed?