Historiek


Na de verkoop van zijn aandelen in een Rotterdamse vastgoedportefuille ten behoeve van Feyenoord City richt Hillebrand Piels in 2020 Quale Investments op.

Quale Investments is weliswaar een jong bedrijf, maar het is een vastgoedspecialist met ervaring. Onze focus ligt hoofdzakelijk op de Belgische markt, maar ook internationale opportuniteiten worden door ons met evenveel interesse geëvalueerd.

Missie


Als commanditaire vennoot willen we een solide aandeelhouder zijn en bijdragen aan groei, vooruitgang en innovatie.

Onze belangrijkste doelstelling is een maximaal rendement van de eigen financiële middelen via investeringen in vastgoed. De kernbegrippen die Quale Investments daarbij hanteert zijn wonen, beheren, beleggen en innoveren. Quale Investments is actief als vastgoedbeheerder én als projectontwikkelaar. Onze kernbegrippen worden elke keer opnieuw afgetoetst voor die beide facetten van de vastgoedmarkt.

Alle projecten van Quale Investments worden gerealiseerd met de bewoner en zijn omgeving als centrale gedachte. Daarbij staan niet alleen wooncomfort, ruimtelijke indeling en architectuur centraal, maar ook energievriendelijkheid en duurzaamheid en stadsvernieuwing. Zo staan wij garant voor een ultieme woonbeleving in een innoverende omgeving. Dat maakt dat onze projecten interessant zijn om te beheren, maar ook rendabel voor wie wil beleggen.

De sleutel tot ons succes is onze uitzonderlijke expertise en onze permanente drang naar vernieuwing. Deze twee waarden zijn terug te vinden bij iedereen die deel uitmaakt van ons gedreven team van vastgoedspecialisten. Wij combineren de kracht en coherentie van een familiebedrijf met de dynamiek van een internationale onderneming.

Quale Investments blijft groeien. In de projecten die we realiseren, maar ook door de verdere uitbouw van ons patrimonium en onze vakkennis. En vooral, door steeds open te staan voor opportuniteiten en nieuwe technieken die zich aandienen. Door een open geest en een blijvende passie voor de vastgoedmarkt.